Google mobil optimalizálás

Google mobil keresési találatok: < mobil barát > 5/5(2)
5/52

Ahogy egyre több és több ember használ mobil eszközöket internet eléréshez, a Google keresési algoritmusa is apránként, de megváltozik. Teszi ezt annak érdekében, hogy a mobil nézetre felkészített weboldalakat lehetőleg minél több mobilon netező ember találja meg. Nemrég a Google Search algoritmusa változott meg kissé, ezeket a változásokat nézzük most meg.

Több a mobil barát weboldal a találati listákon

Április 21-től a Google keresési algoritmusa világszerte megváltozik majd, jelentősen befolyásolva ezzel a mobil találati eredményeket. A felhasználók könnyebben kapnak megfelelő, jó minőségű keresési eredményeket – optimalizálva az általuk használt készülékre.

google-mobile-friendly-search-results-tag.jpg

Hogy Te is biztos lehess abban, hogy megfelelően optimalizált-e az oldalad tedd a következőket:

Ha már mobilra optimalizált weboldallal rendelkezel, és helyesen van keresőoptimalizálva oldalad, neked is esélyed van, hogy bekerülj ebbe a megújuló találati listába. Amennyiben nem, úgy kérd tanácsunkat, a mobil optimalizálást illetően, ide kattintva.

Kapcsolódó alkalmazások a keresési eredmények között

Nemrég a Google elkezdte használni az indexelt alkalmazások információit is, mint rangsorolási tényezőt. Tehát, ha az oldalunkhoz tartozik mobil alkalmazás, és az telepítve van telefonunkra, ez plusz információként meg fog jelenni a találati eredmények között.

Ahogy egyre inkább elterjednek a többé kevésbé használható mobil alkalmazások, így ennek a szerepe is egyre nagyobb lesz. Érdemes tehát elgondolkozni azon, szükséges-e mobil alkalmazást készítenünk weboldalunkhoz.

Hasznos volt számodra ez az információ?

Kapcsolódó cikkek

Google (mobil barát) algoritmus frissítés: Ez, Neked Csak Jó!

Az algoritmus frissítés sokkal inkább egy remek le ...

A Google nemrég annak fényében változtatott a kereső algoritmusán, hogy a mobilon Google keresését használó […]

Holnaptól lőttek a nem mobil barát honlapoknak

A Te vállalkozásod biztonságban van?

A Google új keresőalgoritmusa holnaptól radikálisan le fogja fokozni a nem mobil barát honlapok […]