Honlap készítés

A vállalkozásunkkal való kapcsolat, nem egyszerűen csak üzleti kapcsolat. Örömmel együttműködünk bármilyen jellegű – webes témával kapcsolatos – problémák megoldásában.

Ügyfeleink többsége, általában valamilyen konkrét cél nélkül keres meg bennünket – azaz a változás igénye már megfogalmazódott bennük, azonban konkrét elképzelés kevés esetben van – honlapkészítéssel, Google keresőben való eredmények javításával, karbantartással vagy más egyedileg felmerült fejlesztés ötletével kapcsolatban.
tartalom kezelő rendszerek

A tartalom kezelő rendszerek (CMS) széles skáláján rutin szerűen kiismerjük magunkat, így nem jelent gondot egy-egy egyedi modul fejlesztése a legnépszerűbb cms rendszerekre sem. Nagyobb arányban WordPress weboldalak készítésével, fejlesztésével és azok optimalizálásával valamint karbantartásával foglalkozunk. Fejlesztettünk már többek közt Joomla! modulokat, vírustalanítottunk Drupal telepítést és szabtunk testre WooCommerce webáruházat is.

Honlapkészítés: milyet, mennyiért?

Nos, a kérdés elég összetett. Leginkább attól függ, milyen célokra használjuk az adott siteot. Egy corporate oldal (céges weboldal) sok honlap készítő számára egy puritán, egyszerű oldalt takar – a legkevesebb extra funkcióval. Egyes cégek számára ezek 1-2 napos munkák, szinte már-már rutinnak számítanak.

Sablon weboldalt? Csak ha muszáj!

Nem létezik egyszerű, alap, sablon weboldal – hacsak a megrendelő erre külön nem kér meg minket. Az általunk átadott weboldalakat minden esetben szakszerű kereső optimalizálás követi, azaz nem csupán egy szakszerűen telepített WordPress weboldalt kap ügyfelünk – sokkal inkább az általa megálmodott honlapot, amelynek kezelése és használata képes beépülni a mindennapokba, folyamatos visszajelzést ad használójának a működéséről. A sokak által használt Google Analytics elemző rendszerrel látogatói minden tevékenységét könnyen nyomon követheti, azokból néhány kattintással riportot készíthet.

A mobilitás, mobil barát felépítés napjainkra “alapvető extra” lett

Az, hogy egy weboldal már mobilon is 100%-ban olvasható – és az eszközök felbontásának megfelelő dizájnnal jelenik meg – 2015 év végére alapvető kiegészítője lett egy weboldalnak. Azt hiszem, napjainkban nincs honlap készítő, aki enélkül adna át elkészült munkát ügyfelének. A kereső algoritmusok változása mondhatni megkövetelte ezt a lépést, ugyanis a mobilis keresések nagyban függnek az oldal mobilon nyújtott felhasználói élmény indexétől.

Egyedi dizájnt? Egyedi honlapot? Minden esetben!

Önnek van egy hozzávetőleges vagy egészen konkrét elképzelése – grafikusaink pedig ezeket az ötleteket képesek dizájn formájába önteni. A honlapkészítés művészet, elhivatottak vagyunk az igényes munka mellett. Az évek során rá kellett jönnünk arra, hogy akár 1px távolság eltérés is sokat ronthat az összképen.

Használható honlapot! Ez a legfontosabb!

Nem elég a keresőkben első oldalra kerülni, nem elég ha az oldalunk megjelenése már tükrözi cégünk hivatását, az oldalaknak funkcionálisan is helyesen kell működnie. Úgy is mondhatnánk hiába van egy nagyon szép magazin a kezünkben, amit sokan meg tudnának venni – ha senkit nem érdekel – mindez fölösleges.

Nem lehet sablon szövegekkel megtölteni 4-5 oldalt, hogy elmondjuk van céges oldalunk és céljának megfelelően üzemel. Egyedileg kialakított modulokkal, funkciókkal, egyedi szövegekkel kell weboldalunkat a látogatók számára is érdekes felületté alakítani.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését vagy kérdése van, ajánlatot kérni vagy kérdést feltenni, ide kattintva tud.