Weboldal készítés

Weboldal készítés

5 10 15 20 25 30 30 30 SUN 12

A vállalkozásommal való kapcsolat, nem egyszerűen csak üzleti kapcsolat. Örömmel együttműködöm bármilyen jellegű – webes témával kapcsolatos – problémák megoldásában.

Ügyfeleim többsége, általában valamilyen konkrét cél nélkül keres fel engem – azaz a változás igénye már megfogalmazódott benne, azonban konkrét elképzelés kevés esetben van – honlap készítéssel, Google keresőben való eredmények javításával, karbantartással vagy más egyedileg felmerült fejlesztés ötletével kapcsolatban.

A tartalom kezelő rendszerek (CMS) széles skáláján rutin szerűen kiismerem magam, így nem jelent gondot egy-egy egyedi modul fejlesztése a legnépszerűbb CMS rendszerekre sem. Nagyobb arányban WordPress weboldalak készítésével, fejlesztésével és azok optimalizálásával valamint karbantartásával foglalkozom idestova több, mint 10 éve. Fejlesztettem és költöztettem át WordPress alá Joomla! modulokat, vírustalanítottam Drupal telepítést és egyedivé tetten WooCommerce webáruházat is a megrendelő igényei szerint.

Honlapkészítés: milyet, mennyiért?

Nos, a kérdés elég összetett és leginkább attól függ, milyen célokra szeretnéd használni a honlapod, mennyi egyedi elképzelésed van és milyen mennyiségű tartalmat szeretnél feltölteni. Egy corporate oldalról (céges weboldal) sok honlapkészítő egy végtelenségig egyszerű oldalra asszociál– a legkevesebb extra funkcióval és feature-el. Ez azonban egyre kevesebb esetben igaz – szerencsére!

Sablon weboldalt? Csak ha muszáj!

Nálam nem létezik egyszerű, alap, sablon weboldal – hacsak a megrendelő erre külön nem kér. Az általam átadott weboldalakat minden esetben szakszerű keresőoptimalizálás követi, azaz nem csupán egy szakszerűen telepített és egyedileg testreszabott WordPress weboldalt kap kliensem – sokkal inkább az általa megálmodott folyamatos internetes megjelenést, amelynek kezelése és használata képes beépülni a mindennapokba, folyamatos visszajelzést ad használójának a működéséről. A sokak által használt Google Analytics elemző rendszerrel látogatói minden tevékenységét könnyen nyomon követheti, azokból néhány kattintással riportot készíthet.

A mobilitás, mobil barát felépítés mára “alapvető extra” lett

Az, hogy egy weboldal már mobilon is kényelmesen olvasható – és az eszközök felbontásának megfelelő dizájnnal jelenik meg – 2015 év végére alapvető kiegészítője lett egy weboldalnak. Azt hiszem, napjainkban nincs honlap készítő, aki enélkül adna át elkészült munkát ügyfelének. A kereső algoritmusok változása mondhatni megkövetelte ezt a lépést, ugyanis a mobilos keresési találatok szorosan összefüggnek az oldal mobilon nyújtott felhasználói élményével.

Egyedi dizájnt? Egyedi honlapot? Minden esetben!

Önnek van egy hozzávetőleges vagy egészen konkrét elképzelése – grafikusaim pedig ezeket az ötleteket képesek dizájn formájába önteni. A honlapkészítés művészet, elhivatott vagyok az igényes munka mellett. Az évek során rá kellett jönnöm arra, hogy akár 1px távolság eltérés is sokat ronthat az összképen. Hálás vagyok mindazoknak, akik segítették munkámat és fejlesztettek pályám során.

Használható honlapot! Ez a legfontosabb!

Nem elég a keresőkben első oldalra kerülni, nem elég ha az oldala megjelenése már tükrözi cége hivatását, az oldalaknak funkcionálisan is helyesen kell működnie. Úgy is mondhatnám: hiába van egy nagyon szép magazin a kezünkben, amit sokan meg tudnának venni – ha senkit nem érdekel – mindez fölösleges.

Nem elégséges sablon szövegekkel megtölteni a weboldalt, hogy elmondjuk van céges oldalunk és céljának megfelelően üzemel. Egyedileg kialakított részletekkel, funkciókkal, egyedi szövegekkel kell weboldalunkat a látogatók számára is érdekes felületté alakítani.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését vagy kérdése van, ajánlatot kérni vagy kérdést feltenni, ide kattintva tud.